top of page
DSCF3422.jpg

TAKE AWAY

Meneer Smit keuze menu.png

KEUZE MENU

Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag kun je thuis genieten van Meneer Smit. De chefkok bereidt diverse verse gerechten die je thuis eenvoudig kunt opwarmen. Of je haalt het warm bij ons op.

Hoe werkt het?
Je kiest 3 van onze hoofdgerechten en 2 van onze bijgerechten. Je kunt ook nog extra porties bestellen. En een heerlijk nagerecht. Ook aan de kids is gedacht. Je kunt de bestelling koud afhalen tussen 15:30 uur en 17:00, dan krijg je 10% korting op de menuprijs. Je verwarmt de gerechten eenvoudig zelf thuis op in de oven. Je kan het ook warm afhalen of laten bezorgen tussen 17:00 uur en 19:00 uur.  Wij bezorgen alleen in de gemeente Wijchen. Deze keuze maak je tijdens het bestellen.

Bestellen
Bestel eenvoudig via onderstaande knop. Lukt het niet? Bel ons even!

DRIVING DINNER

Bier & Spijs kan je perfect combineren en dat gaan wij jou laten zien en proeven! Elke maand komt een andere brouwerij aan de beurt. Zij verzorgen de biertjes en ons keukenteam kookt daar bijpassende gerechten bij. Houd onze socials in de gaten om te weten welke brouwerij als volgende aan bod komt. Het diner begint om 19:00 uur en kost €39,50 per persoon, dit is uiteraard inclusief de bijpassende bieren.

Reserveer snel je tafel.

Meneer_Smit-Bier&SpijsAvond_template.jpg
bottom of page