DSCF3211.jpg

EVENTS

DSCF3611.jpg

UPCOMING EVENTS

We hebben gedurende het jaar leuke dingen om de planning staan. Zo organiseren we pubquizen, bier & spijsavonden en allerlei andere activiteiten. Bekijk hieronder de komende events!

COMEDY DINNERSHOW

Nieuw bij Meneer Smit: de COMEDY DINNER SHOW! 

Zin om een avondje te gieren? Zorg dan dat je hier bij bent op 25 oktober. Onder leiding van Bert Keurentjes verzorgen er 6 komieken voor jou een heerlijke avond met eten wat je van ons gewend bent. De avond begint om 18:30 uur en reserveren doe je hieronder. Drie gangen menu inclusief show kost €32.5 per persoon. 

Menu:

Bloemkool-kerriesoep of tomatensoep

- - -

Keuze uit: 

Zalm met prei-risotto en citroen beurre blanc

OF

Varkenshaaspannetje met champignonsaus, krielen en groenten

OF

Mexicaanse vegaburger met guacamole, nacho's en crème fraîche

---

Choco all the way bestaande uit brownie, chocolademousse en chocolade ij

COMEDY DINNERSHOW-2.png

PUBQUIZ

Elke derde maandag van de maand staat in het teken van onze pubquiz. Deze verzorgen wij in samenwerking met Pascal Ninaber van Upbeatles. Je maakt kans op een leuke prijs! Inschrijven kan met een team van maximaal 4 personen en de inschrijfkosten bedragen €4 per persoon. De aanvangstijd is 20:00 uur. Reserveren kan gemakkelijk via ons reserveringssysteem. Vergeet niet om je teamnaam te vermelden in de opmerkingen. 

Meneer_Smit-Pubquiz_template2.jpg
Bierspijs Template 2.png

BIER & SPIJS

Bier & Spijs kan je perfect combineren en dat gaan wij jou laten zien en proeven! Elke maand komt een andere brouwerij aan de beurt. Zij verzorgen de biertjes en ons keukenteam kookt daar bijpassende gerechten bij. Houd onze socials in de gaten om te weten welke brouwerij als volgende aan bod komt. Het diner begint om 19:00 uur en kost €42,50 per persoon, dit is uiteraard inclusief de bijpassende bieren.

Reserveer snel je tafel.